image description Vind uw persoonlijke trapoplossingen bij een van onze trappen partners image description image description image description

Wat kost een trap?

Wat kost een trap?
Voor een trap, een trapleuning en/of een balustrade is niet op voorhand een gerichte en vaste prijs af te geven. Dat komt omdat uw persoonlijke voorkeur en situatie voor wat betreft design en techniek resulteren in een aantal factoren die daarop van invloed zijn.

Alleen op basis van een gedegen en persoonlijke inventarisatie van uw situatie, uw wensen en natuurlijk uw budget kan in goede samenspraak met een Partner een hoogwaardig eindresultaat gecreëerd worden.

Offerte
Ook een (eerste) offerte is nog steeds een praatplan. Het is een richtlijn voor het eindresultaat dat een Partner samen met u uitwerkt tot een definitieve versie. Een Partner zoekt in het kennismakings- en inventarisatiegesprek dan ook heel bewust naar “de vraag achter uw vraag” ofwel wat is het uiteindelijke resultaat dat u voor ogen heeft?

Deze gedegen en persoonlijke aanloop kost tijd, energie en geld maar het resulteert in een duurzaam eindresultaat, waarvan u zorgeloos gaat genieten. Kortom, laat u niet misleiden door de zogenaamde ’1-2-3 en klaar! offertes’: de beste kwaliteit voor een goede prijs is waar het uiteindelijk om gaat!

Kennismakingsgesprek
Heeft u interesse in een kennismakings- en inventarisatiegesprek om uw wensen en de praktische mogelijkheden binnen uw omgeving en uw budget te bespreken dan bent u bij elke Partner van harte welkom.

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Elke Partner is geheel zelfstandig en hanteert branche(gerelateerde) leverings- en betalingsvoorwaarden met mogelijke specifieke aanvullende voorwaarden.

Wanneer een Partner u een offerte doet toekomen, ontvangt u hierbij zijn voorwaarden. Deze kunt u tevens altijd en vrijblijvend opvragen.

Veel succes en plezier met het realiseren van uw project!

Met vriendelijke groet,

Het TrappenPartner Team

Contactgegevens

TrappenPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps