image description Vind uw persoonlijke trapoplossingen bij een van onze trappen partners image description image description image description

Stalen trappen

Trappenpartner heeft een ruim assortiment aan stalen trappen en andere rvs trappen. We kunnen ook een stalen trap ontwikkelen naar aanleiding van uw specifieke wensen. We verzorgen trappen voor elk interieur, van klassieke modellen tot modern design.

button stalen trappen

Stalen trappen

Bij Trappenpartner vindt u uw droomtrap. Kiest u bijvoorbeeld voor een stalen wenteltrap of gaat u liever voor een stalen steektrap? Hoe dan ook, onze trappen zorgen voor een fraaie en indrukwekkende uitstraling. U kunt uw stalen trap ook combineren met andere materialen. Zo kan de trap bestaan uit trapbomen die gemaakt zijn uit staalplaat en een stalen trapframe, gecombineerd met houten treden. Zie hier een voorbeeld van hoe dat er uit zou kunnen zien.

Omdat iedere trap een specifieke aanpak vereist hebben wij een groot bestand met betrouwbare partners. Om de beste kwaliteit te garanderen zoeken wij per project een partner uit die het beste ‘matcht’ met uw ideeën en wensen.

Stalen trappen

Contactgegevens

TrappenPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps