image description Vind uw persoonlijke trapoplossingen bij een van onze trappen partners image description image description image description

Siertrappen

Denk aan Hollywood films waar prachtige siertrappen een belangrijke rol spelen. Wat maakt meer indruk dan een prachtige trap in uw huis of bedrijfspand? Trappen Partners levert verschillende diensten, waaronder traprenovatie, om uw siertrappen mooi en veilig te houden. Trappen Partners levert een volledig pakket aan diensten zodat u er zeker van kunt zijn dat bestaande of nieuwe siertrappen aan uw wensen en eisen voldoen. Maak uw siertrap bijvoorbeeld af met een prachtige trapleuning.

button trapleuningen

Siertrappen in uw huis

U kunt bijvoorbeeld door het vernieuwen van uw trapleuning, uw siertrap nieuw leven inblazen. Als u trap dan ook nog gerenoveerd wordt kunt u er weer volledig van genieten. Indien u behoefte heeft aan een nieuwe siertrap kunnen we ervoor zorgen dat deze precies de uitstraling heeft die u in gedachten had.

Trappen Partners maakt gebruik van een team van deskundigen, omdat we weten dat siertrappen niet alleen mooi, maar natuurlijk bovenal veilig moeten zijn. Wij leveren kwaliteit en integreren daarbij design en techniek. Wij willen dat u zowel van een veilige, maar ook persoonlijke leefomgeving kunt genieten. Geef uw woning of bedrijfspand een sprankje glamour door een siertrap te plaatsen of uw huidige trap te renoveren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook meer informatie krijgen het verkrijgen van een zwevende trap.

siertrappen

Contactgegevens

TrappenPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps