image description Vind uw persoonlijke trapoplossingen bij een van onze trappen partners image description image description image description

Natuurstenen trap

Natuursteen trappen hebben een exclusieve en elegante uitstraling.

 Zoeken we naar combinaties van natuurlijke materialen (hout, glas, aluminium) om ons interieur op een persoonlijke manier smaakvol in te richten. Natuursteen is een natuurlijk product dat wereldwijd in tal van steengroeven ontgonnen wordt. De uiteindelijke huidige structuur is ontstaan na vele duizenden en miljoenen jaren van opeenvolgende processen. Elk stuk natuursteen uniek is. Dat is meteen ook een van de grootste aantrekkingskracht van natuursteen, want wie een natuursteen trap in zijn huis laat plaatsen, zal nergens een identieke trap met dezelfde structuur tegenkomen. Dat geeft ook aan dat natuursteen echt een uniek en zeer aantrekkelijk product is en dat ook steeds meer gebruikt wordt voor de bouw van trappen.
Natuursteen kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Wanneer u een natuursteensoort polijst, dan krijgt het een glad oppervlakte en meestal een glanzende uitstraling. Bent u opzoek naar een wat grovere look, dan zijn er ook zeker ruwere oppervlakte verwerkingen zoals hameren, branden, zagen en zoeten.