image description Vind uw persoonlijke trapoplossingen bij een van onze trappen partners image description image description image description

Balustrade

De balustrade is een essentieel onderdeel van de veiligheid van uw trap of balkon. Om deze reden zijn er wettelijke eisen en afmetingen verbonden aan de bouw ervan. U kunt bij ons terecht voor specialisten in trappen en balustraden. Behalve de garantie van een veilig product zorgen wij er ook voor dat uw balustrade een prachtige toevoeging wordt aan uw interieur. Of u nu een klassieke inrichting hebt of juist van modern houdt, wij verzorgen een balustrade die past bij uw trap en uw interieur.

button balustrades

RVS balustrades

Balustrades kunnen van allerlei verschillende materialen vervaardigd worden. Populair zijn de balustrade hout en de rvs balustrades, maar we maakten bijvoorbeeld ook al eens een glazen balustrade voor de klant. Zie hier een voorbeeld van een door Trappenpartner geleverde houten balustrade en een rvs balustrade.

Bij TrappenPartner vindt u balustrades voor binnen en buiten. U kunt kiezen uit standaard ontwerp of een ontwerp op maat laten maken. Ook kunt u kiezen voor een totaalpakket (trap incl. leuningen, balustrade en eventuele andere toevoegingen) of alleen de balustrade. Wij koppelen u aan de beste partner bij u in de buurt.

balustrade rvs

Contactgegevens

TrappenPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps